Creation: Free Design

Wat we doen

homefoto6Persoonlijke service op maat van een specialist in kunststof

Idea Packaging BV is een bemiddelaar tussen klant en fabrikant op het gebied van kunststof verpakkingen. Wij leveren persoonlijke service op maat. Een project begint bij ons met uw idee. In een eerste gesprek luisteren we naar uw wensen en maken we al meteen een voorzichtige schets van het gewenste product. Na akkoord van de opdrachtgever gaan we echt aan de slag. Met de definitieve schetsen kunnen we bij een stereolithograaf een hoogwaardig 3D-model laten maken. Is het model naar wens, kan de opdracht worden gegeven om de definitieve matrijs te maken.

Hiervoor werken wij samen met een aantal matrijzenbouwers, die internationaal bekendstaan om de hoge kwaliteit van hun producten. Met de matrijs kan uw verpakking worden vervaardigd. Wij staan voor het laatste deel van dit proces in direct contact met spuitgietbedrijven. Spuitgieten is een van de meest gebruikte technieken voor het maken van kunststof onderdelen. Bij deze techniek komt uw gewenste eindproduct tot stand doordat vloeibaar kunststof onder hoge druk in de mal wordt gespoten. Ook werken we samen met fabrikanten die kunststof producten kunnen maken met behulp van thermovorm. Dit is een speciale techniek waarbij het eindresultaat als het ware vacuĆ¼m wordt gezogen uit kunststof folie.

Een project starten bij Idea Packaging BV betekent: werken van A tot Z om het productieproces van uw bedrijf te optimaliseren. Wij werken van schets tot eindresultaat. Op die manier kunnen wij het hele proces op basis van uw wensen begeleiden.